Storytiles

Storytiles

2017 - 2019

Het was een mooie lentedag in 2017 toen ik met Marga van Storytiles in Amsterdam afsprak. Het was de eerste keer dat ik haar zou spreken nadat ik Storytiles het benaderd met mijn werk. We hadden een lekkere lunch en een fijn gesprek in de zon. Het werd al snel duidelijk dat ik ontwerpen mocht maken voor Storytiles, waar ik super veel zin in had!

Na wat ontwerpen en sparren met Marga kwamen daar twee liefelijke tekeningen uit over de kleine dingen in het leven en misschien wel een klein beetje over mijn eigen leven. De kleine momenten of gebeurtenissen die je leven op dat moment net even iets mooier maken en waar je dan ook beter extra van kan genieten of bij stil kan staan.

De tegeltjes verkochten goed en na dit succes kon een tweede editie niet uitblijven. Dus ik mocht weer aan de slag! De ontwerpen die ik dit keer zou maken zouden over de liefde voor een dier gaan. Aangezien ik zelf behoorlijk gek ben op mijn huisdieren leek het mij een mooi onderwerp. Samen met Marga kwamen daar twee beesterlijke ontwerpen uit. Eentje over de eigenzinnigheid van de kat en de ander over het volgzame van een hond. Allebei de liefde die je als mens voor je huisdier kan voelen.

In 2019 werd me weer gevraagd om met een collectie te komen, en dit keer mocht ik ook meedenken over nieuwe soorten producten. Spannend allemaal, binnenkort meer info hierover!

Een storytile
Een storytile
Een storytile